Elektriciteit & Domotica

 

Ook voor elektriciteitswerken bent u bij Welvaert TSD bvba aan het juiste adres. Wij volgen continu de actuele trends in de elektriciteitssector op, en linken deze trends naadloos aan uw project.

Wij bezorgen u een feilloze, betrouwbare en vooral veilige installatie.

Kort samengevat zijn wij actief in volgende takken:

  • algemene elektriciteitswerken (residentieel en industrie),
  • verlichting,
  • Smart Home,
  • beveiliging en bewaking,
  • data- en telefoniebekabelingen,
  • Service & Maintenance op installaties, machines en elektrische apparaten (industrie).

Nieuw! Loxone

Sinds kort werd Welvaert TSD bvba Silver Partner van Loxone Smart Home (de opvolger van Domotica). Zocht u een betrouwbare partner voor uw Smart-Home-installatie...? Wij staan paraat om te voldoen aan al uw wensen. Loxone, da's leven op automatische piloot!

Loxone is meer dan domotica. De Smart Home oplossingen van Loxone bieden ontelbare mogelijkheden om alles in uw woning te sturen. Sterker nog; vaak gebeurt dit automatisch, zonder uw tussenkomst. Noem het gerust het domoticasysteem van de toekomst!

Dat alles tegenwoordig elektronisch met elkaar is verbonden is oud nieuws. Slimme spullen vind je overal. Je woning kan een stukje intelligenter worden dankzij domotica, een geïntegreerd systeem dat de aangesloten elektrische toestellen en je apparatuur beheert. Het automatiseert je huishouden als het ware. Hoewel domotica op zich niet bijster nieuw is, denken heel wat mensen nog steeds aan futuristische, volledig computergestuurde woningen vol ingewikkelde technische snufjes met bijpassend prijskaartje. Maar in tegenstelling tot wat zij denken, wordt domotica net gebruiksvriendelijker, functioneler en toegankelijker. Het huis van de toekomst maakt jou het leven niet alleen gemakkelijk, maar wordt zelf alsmaar intelligenter, veiliger en energiebewuster.

In wezen is een standaard domotica installatie er om je comfort te verhogen. Met één druk op de knop schakel je in één keer alle verlichting én de verwarming uit wanneer je gaat slapen. Of je activeert de beveiligingscamera’s en sluit de rolluiken met één schakelaar wanneer je uit huis gaat. Maar domotica eindigt niet bij het draadloos openen van je garagepoort of aansturen van de verlichting. De toepassingen en vooral de mogelijkheden blijven uitbreiden, vooral dankzij de opkomst van het mobiele internet.

 

Aarzel niet om met ons contact op te nemen. Een woordje uitleg verdient u zeker en vast!

 

Loxone-Tablet

 

 

Voor realisaties klik hier.

Casa Verde TSDInterieur TSDCaradec TSDCapsugel TSD


Meer activiteiten: