Badkamers

 

Alleen al het geluid van stromend water geeft mensen een blij gevoel. Meer dan ooit is de badkamer genietkamer. Hier word je springlevend onder een verkwikkende douche of geniet je languit van 'n geurig warm bad.

Badkamerrenovaties vergen vakmanschap in alle facetten. Door de talrijke badkamerprojecten die we reeds gerealiseerd hebben, kunnen wij dit vakmanschap garanderen. Zo kan u als klant op beide oren slapen op vlak van planning, afwerking en kwaliteit.

Voor realisaties klik hier.

 TSD badkamerTSD badkamerTSD badkamer

Nieuw! Mortex

Mortex is een wand- of vloerbekleding dat je qua uitstraling kan vergelijken met betoncire of tadelakt. Mortex heeft de hardheid van natuursteen en is qua onderhoud hiermee ook vergelijkbaar. Het is in meerdere kleuren vergelijkbaar, is waterdicht en kan ook op de wand aangebracht worden, wat voornamelijk in badkamers met open douche visueel aantrekkelijk is.

Mortex bestaat uit een mengsel van kalk, cement en toeslagstoffen. Het is een poeder dat aangemaakt moet worden met een speciale vloeistof. Qua samenstelling lijkt het op betoncire alleen bevat mortex geen epoxy- of polyurethaanharsen en is het na aanbrengen direct waterdicht. Met mortex kun je wanden, vloeren, aanrechtbladen en badkamermeubelen een authentieke betonlook geven. Het product is na aanbrengen volledig waterdicht en is dus niet alleen geschikt voor de woonkamer of slaapkamer maar ook voor keuken- of badkamer.

Mortex Welvaert TSD Mortex Welvaert TSD


Meer activiteiten: